tirsdag 12. juni 2012

Både farget og spunnet

Forrige ukes lek med farging og spinning har gitt fine resultat! Jeg hadde ikke trodd at garnet skulle få denne fargen, men veldig fornøyd med den klare blåfargen som ble hos det blå garnet.

Last weeks play with colour gave pretty results! I did not anticipate the colours in the variagated skein, but I think it is pretty!Det ble spunnet omtrent 100 meter med enkelt garn, som ble tvunnet til en 2 ply, som igjen ble tvunnet andre veien mot seg selv til en cable 4-ply. Merinoen er litt fuzzy, ikke spunnet så veldig hardt, noe som gjør det vanskelig å se de separate delene, men de er der. Det er spunnet mer som en sample enn som til fornuftig garn, mengden er for liten, men det skal strikkes en prøve, og kanskje en pynt av det, så kan jeg se hvordan det er i bruk. Selv om sjangsen for å gjenta en 4-ply er liten, man må spinne så vanvittig mye singles før det blir nok antall meter av det!

The spinning gave about 100 meters of singles, which give about 25 meters of cable spun 4-ply. Why we every ply the yarn... The meterage indicate this is more useful as a sample yarn than for a real project, and I will make a sample of it, and start a spinning note book, to learn from earlier experiments.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for all tilbakemelding!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.