tirsdag 8. april 2014

Sokkegalskap

Jeg kan nok ikke bare skylde på sokkegalskapen som herjer på Ravelry for tiden når det kommer til mitt lange fravær fra bloggen, det er vel heller andre ting som ordnes, planlegges og gjøres klar som er årsaken til det. Men i hvertfall, som et avbrekk fra alt som må ordnes, planlegges og dilles med, har jeg hevet meg med på sokkegalskapen! I løpet av mars ble det dermed to ferdige par voksne sokker!
 Sokkeinfo for de interesserte: De grønne sokkene er Brucie, strikket i drops delight på pinne 2.5mm og passer perfekt til mine str 39 føtter. Brukte ca 1.5 nøste på disse. De grå sokkene er super lange, tipper mannestørrelse et eller annet så de er nok til gaveboksen, mønsteret heter Diamond Shreddies og er strikket i Fabel på pinne 2.0mm. Karbonz er fantastiske pinner for så tynt altså! Her gikk det med akkurat litt mer enn 2 nøster, godt garnbutikken hadde mer igjen i samme innfargingen. Mønsterne er ikke tilgjengelige før etter hele galskapen har lagt seg, det er en av frynsegodene av å være deltager.

Jeg er skremmende nok plassert i nest raskeste gruppe i denne galskapen, Sock Madness 8 som det så fint heter, og klarte å sikre meg plass videre til neste runde med ikke alt for god margin. Blir spennende å se når neste mønster kommer ut, hvor jeg er hen i livet da og hvor mye tid jeg har. Hvis det blir sluppet mens vi for eksempel er på hytta uten internett er de nok ferdige før jeg har fått med meg noe som helst tenker jeg! Strømpepinner og garn må nok med til hytta ja, hvis ikke er det ikke lange biten å stikke hjemom og hente det, men kan jo tenkes at Mannen hadde blitt vel oppgitt over galskapen da.

Voksensokker er et avbrekk fra andre håndarbeidstemaer i heimen for tiden, mer kommer når tiden er rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for all tilbakemelding!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.