tirsdag 28. januar 2014

Flinking

På andre områder en blogging kanskje. Stabelen av ufotograferte prosjekter vokser seg større der den ligger til pynt på spisebordet (rydding står heller ikke på toppen av favorittaktiviter, sånn hvis du lurte). Prosjektet om å la mer garn forsvinne ut av lageret enn jeg fyller det på igjen halter og går, jeg tror ved siste telling at det er gått 12 gram mer inn enn ut, men så er det mange prosjekt på pinnene da.

I dag er jeg mest fornøyd med første skikkelige treningsøkt som er gjennomført på så alt for lang tid, nå satser jeg på at pågangsmotet og viljen til å komme seg ut fortsetter! Nå var det nemlig ingen unnskyldninger igjen som var gode nok til å komme meg på et treningssenter, det er ikke bare meg det påvirker lenger. Trening er ikke det morsomste i verden, men det må gjøres. Og så kan man føle ekstra god samvittighet for strikketøy i sofakroken etterpå. Så det nye motivasjonsverktøyet får være hvor ofte kan jeg klare å lage et "sprek strikkeblogger"-innlegg. Tror neste gang så blir det med ny treningsbag med hjem, så da er det kanskje til og med et bilde.

For å beholde garnbloggerpåskuddet, jeg har heklet en bitteliten ugle. Denne er som en test på en uglete bestemorsrute, for å teste størrelse på nål og garn og om uglene var morsomme nok til at det kan bli et helt teppe av det. Det kan absolutt det, så nå gjenstår bare å se hvilke farger som valget faller på, og gjøre ferdig enkelte andre prosjekter før jeg setter i gang med noe nytt.


Nå er det tid for kvelden, jeg har nemlig alt for mye å gjøre på jobb, prøver å være flinking der og!

1 kommentar:

  1. For en skjønn liten ugle! Må jo være fint å sette på nøkkelring og gi i venninnegave og denslags også?
    Uansett, søt er den!
    Ønsker deg en riktig god helg!

    SvarSlett

Tusen takk for all tilbakemelding!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.