onsdag 1. oktober 2014

August og september prosjekter og oktoberplaner

Når jeg ser tilbake på planene jeg la for august, ser jeg faktisk at jeg klarer å gjennomføre planlagte ting!

Planer for august inkluderer ferdigstillelse av hvertfall den turkise tunikaen, kanskje til og med den lille rosa kjolen. Eller den rosa jakken som er til meg selv. Niesa trenger barnehagevotter utover høsten, så kanskje jeg starter på noe slikt, ellers klarer jeg sikkert å finne på noe lillesnuppa her trenger. En liten barselgave skal nok også få plass på pinnene, og tenker å sy sparkebukse og bukse til snuppa, en stellematte i gave, og kanskje til og med en tøybleie!

Den turkise tunikaen er ferdig (mangler knapper og mottaker), den rosa kjolen er helt ferdig og henger i skapet og venter på å være passe, den rosa jakken er ferdig (eller, mangler knapper). Barselgaven er ferdig, venter på overrekkelse, stellematte ble sydd, kjole og sparkebukse ble sydd og en tøybleie ble sydd!


Den biten med å bli flinkere å ta bilder og organisere bilder ikke minst er jeg ikke blitt så flink på, der er det fortsatt samme kaos som før, så det er årsaken til mangel på bloggede prosjekter...


2 kommentarer:

  1. Så fine ting du har strikket:) Høres ut som du har mange spennende planer, gleder meg til å se!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for hyggelig kommentar hos meg:) Fin topp og kjørepose du viser frem her! Virker som om du har mange planer fremover. Lykke til med prosessen:)

    SvarSlett

Tusen takk for all tilbakemelding!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.