tirsdag 2. april 2013

Månedsslutt, kvartalsslutt, statistikk!

Første kvartal i 2013 har vært lite ferdige prosjekter, men en god del store som er i gang.

Jeg er blitt så inspirert av Monstermønster sine årskavalkader med statistikk og slikt, og statistiker som jeg er gikk jeg i gang med det samme, men klarte ikke vente til årsslutt! Mange lager også månedlige oppsummeringer av prosjekter, men jeg fant ut at kvartalsvise passer meg godt. 

Det har til slutt blitt 24 ferdige prosjekter, derav 20(!) utav garnlager, altså garn pre 2013. Jeg liker sokker og det synes, for det er 5 ferdige par, 4 luer, 2 par votter, 1 sjal, 1 gryteklut, 4 kluter og 5 påskeegg.

Fargen som er brukt mest er hvitt, men det er til gjengjeld kun 1 grått, 2 brune og ingen sorte prosjekter, så det meste er ganske fargerikt. Mottagerbasen er jevnt fordelt, ca 1 tredel til meg, 1 tredel til huset og 1 tredel til andre. Flink sånn!

Tror kanskje dette settet er favoritten utav det hele
Et fantastisk deilig sett strikket av eget håndspunnet (rosa) og Drops Lima (hvitt). Godt, varmt og mykt. For ikke snakke om fargerikt!

Et annet særdeles vellykket prosjekt var også et sett, stripete djevellue og matchende votter til Tantebarnet.Har ikke funnet en god måte å lage bildekollasjer på, så flere høydepunkter enn dette ble det ikke denne gang.

2 kommentarer:

 1. Så mye fint du lager, og for en produksjon i første del av året!

  Ang bildecollage, har du prøvd Photoscape? Enkelt og gratis :)

  Ha en strålende dag, og takk for koselig hilsen hos meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)

   Photoscape ser dessverre ikke til å være for Mac, men prøver et foreslått alternativ nå. Takk for tips uansett :)

   Slett

Tusen takk for all tilbakemelding!

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.