lørdag 2. november 2013

Halloweenstrikk. Og strikkenatt.

Jeg er dypt imponert over NRK sitt siste "slow tv"-prosjekt, dette er superkoselig tv! Jeg orket ikke sitte oppe i hele natt, så jeg har heller tatt det opp, og kan nå kose meg med strikkerekord, lyd av rokk og småprating så mye jeg bare vil. Føler på meg at spinneinteressen vil kunne ta seg opp litt rundt omkring, og det er aboslutt å anbefale. Spinning er utrolig koselig hobby, og jeg har skikkelig lyst på en ny rokk, som er litt lettere å trø enn arvestykket her i stua!

Men, det har nettopp vært Halloween, og man kan synes hva man vil om denne skikken, men den har gjort sitt inntog, og da er det vel ikke rett å skuffe de små barna som har kledd seg ut og trosset sine vanlige oppførselsmønster og ringer på hos alle fremmede naboer. Hva er vel da mer passende enn gresskar i inngangen?





Denne lille her ble puttet i en blomsterpotte sammen med noen grønne levende planter, stort kubbelys i glassvase og lyset i gangen slått av. Det ble så koselig så, og snopet delt ut til riktig så søte (og noen skumle) barn!